Πρόσβαση

Εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο και μέσα μαζικής μεταφοράς

Η πρόσβαση στο χωριό είναι εύκολη και μπορεί να γίνει είτε με την χρήση μαζικών μέσων συγκοινωνίας, είτε με την χρήση αυτοκίνητου ή μοτοσυκλέτας μέσω του οδικού δικτύου. Συγκεκριμένα ο επισκέπτης μπορεί να φτάσει στο χωριό μέσω δρομολογίων του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα και Παραμυθιά.
Χιλιομετρικές αποστάσεις απο το Γαρδίκι
0
ΑΘΗΝΑ
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
0
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
0
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

 • ΑΠΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

  Το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων "Βασιλιάς Πύρρος" βρίσκεται σε απόσταση 73 χλμ. απο το Γαρδίκι. Οδικώς η πρόσβαση είναι εφικτή μέσω της Εγνατίας οδού και της επαρχιακής οδού Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας.

 • ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

  Το Αεροδρόμιο Κέρκυρας "Ιωάννης Καποδίστριας" βρίσκεται σε απόσταση 87 χλμ. (απο τα οποία τα 35 χλμ. είναι ακτοπλοικά) απο το Γαρδίκι. Η πρόσβαση είναι εφικτή μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.

 • ΑΠΟ ΑΚΤΙΟ / ΠΡΕΒΕΖΑ

  Το Αεροδρόμιο Ακτίου / Πρέβεζας βρίσκεται σε απόσταση 67 χλμ. απο το Γαρδίκι. Η πρόσβαση είναι εφικτή μέσω της επαρχιακής οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας.

ΜΕ Κ.Τ.Ε.Λ.

 • ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

  Το Κ.Τ.Ε.Λ. Αθηνών βρίσκεται σε απόσταση 436 χλμ. απο το Γαρδίκι. Η πρόσβαση είναι εφικτή μέσω της Αττικής οδού, της Ολύμπιας οδού, της Ιόνιας οδού και της επαρχιακής οδού Άρτας - Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας.

 • ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Το Κ.Τ.Ε.Λ. Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε απόσταση 311 χλμ. απο το Γαρδίκι. Η πρόσβαση είναι εφικτή μέσω της Εγνατίας οδού και της επαρχιακής οδού Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας.

 • ΑΠΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

  Το Κ.Τ.Ε.Λ. της Ηγουμενίτσας βρίσκεται σε απόσταση 45 χλμ. απο το Γαρδίκι. Η πρόσβαση είναι εφικτή μέσω της Εγνατίας οδού και της επαρχιακής οδού Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας.

ΜΕ Ι.Χ.

 • ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

  Η Αθήνα βρίσκεται σε απόσταση 427 χλμ. απο το Γαρδίκι. Η πρόσβαση είναι εφικτή μέσω της Αττικής οδού, της Ολύμπιας οδού, της Ιόνιας οδού και της επαρχιακής οδού Άρτας - Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας.

 • ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε απόσταση 313 χλμ. απο το Γαρδίκι. Η πρόσβαση είναι εφικτή μέσω της Εγνατίας οδού και της επαρχιακής οδού Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας.

 • ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

  Το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας βρίσκεται σε απόσταση 45 χλμ. απο το Γαρδίκι. Η πρόσβαση είναι εφικτή μέσω της Εγνατίας οδού και της επαρχιακής οδού Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας.